JustHost megbízható hosting megfizethető áron

Csak Host kétségkívül kiemelkedő website hosting cég, mely figyelemre méltó teljesítmény és szolgáltatás reakcióidőt. Nekik van egy gazdag web hosting csomag tele van számos lenyűgöző funkciók. Néhány ezek közé tartoznak a korlátlan domain hostings, teljesen ingyenes domain cím, korlátlan adatátviteli sebesség, korlátlan tárhely, korlátlan e-mail fiók tartozik, támogatja a több CGI / adatbázisok, beleértve (de nem kizárólag) MySQL, PHP, Perl , Python, Ruby on Rails, a hozzáférést egy hatalmas ingyenes weboldal script könyvtár; támogatása tartalomkezelő rendszerek integrálása (pl. Joomla, Drupal), számos multimédiás képességek, mint a videó és audió támogatás, teljesen ingyenes, és bevásárlókocsik, biztonsági szolgáltatások (PGP titkosítási technikák) az e-commerce webhelyek, valamint egyéb technológiai funkciókat.

Az összes fent említett jön egy nagyon kedvező áron. Vannak különböző érdekes Just Host kupon kódok, JustHost olcsó kupon és Just Host olcsó kódok rendelkezésre ebben JustHost az értékelést, amely lehetővé teszi további, pénzbeli megtakarítást.

Mivel az elején, csak Host már termelő a tökéletes web hosting tapasztalat, és platform egy közös cél: átadni egy megbízható szolgáltatás. Nekik van egy jellegzetesen erős infrastruktúra, amely kiváló teljesítményt, és együtt névleges között a legjobb tekintve felső fokú ügyfelük elégedettség. Haladás ezek a szempontok, csak Host garantálja a kiváló minőségű web hosting tapasztalat vagy a cash back. Ez csak Host értékelés vesz egy részletes nézd meg, mi által garantált Just Host.

Megbízhatóság
Csak Host elkötelezett ellátása egy biztonságos és megbízható web hosting környezetben. Ők alkalmazott számos Quad processzor szerverek, UPS Teljesítmény Back-up Generátorok és OC-96 Backbone Link szállít maximális hatékonyság ügyfeleik számára “weboldalakat. Már van egy hozzáértő és tapasztalt csapat a saját adatközpontok, hogy folyamatosan figyeli a hálózati rendszert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek fennakadások a szolgáltatás. A 24/7 hálózat követés segít abban, hogy amennyiben a probléma nem merül fel, akkor ennek tárgyalására azonnal. JustHost kiszolgálók hang gerincét garantálja a legnagyobb sebességet és fel-idő minden egyes honlap házigazdája a saját szerver.

Anytime Cash Back Garantáltan a
Csak Host garantálja a teljes mértékben elégedett vagy a készpénz-visszatérítés. Ha mindenképpen úgy dönt, hogy megszünteti fiókját bármikor Just Host visszaadja a pénzt, a többi a időszak, figyelmen kívül hagyva a telepítést és domain név regisztráció díjat, (ez azért van, mert csak Host keletkezik költség e). Ha esetleg kérheti vissza a pénzét, ha úgy gondolja, hogy nem elégedettek a szolgáltatásokkal.

Valódi emberek
Csak Host biztosítékot arra, hogy mindig lesz megközelíthető az ügyfeleiktől és amikor kapcsolatba őket telefonon, akkor kap, hogy beszéljen egy igazi emberi lény, valaki, aki beszél angolul, és valaki, aki válaszolni fog a kérdésekre, foglalkozik a kérdések és segít megoldani a problémákat. Ez a támogatás szolgáltatásnyújtás teljesítési 24/7. A vevőszolgálati alkalmazottak nagyon barátságos és képzett, hogy vigyázzon a problémákat, és ezek általában fel a legjobb lábbal előre a gyors állásfoglalásra minden kérdést.

Telefon és E-mail Support Service
Csak Host garantálja, hogy amikor megpróbál kapcsolatba lépni velük, akkor vedd fel a telefont, és válaszoljon az e-mail azonnal, és egy kellemes, megfontolt módon. A telefon-és e-mail címlista szolgáltatások meglehetősen megbízható és biztos lehet benne, hogy a különösen nehéz lesz kezelni tudja az iparági szakértők és a legjobb szakemberek.

Bármely webmaster, hogy keres egy internetes fogadó szolgáltató megérti, hogy megbízható website hosting és a kiváló ügyfélszolgálat kettő a legalapvetőbb eleme egy internetes fogadó kellene teljesíteni. Ezek a legfontosabb plusz pontokat Just Host szolgáltatás. Kiváló minőségű hosting szolgáltatás, nagyszerű lehetőségekkel, a megbízhatóság, gazdaságos ár, fantasztikus ügyfélszolgálati – mindezek teszik megéri minden buck költött Just Host hosting szolgáltatást.