FatCow web hosting kedvezmények és szelvény kód

Ha fontolgatja mozgatni online és keres egy hosting cég, hogy azt valószínűleg nem a legjobban, nem megy keresztül ezt az értékelést FatCow először. Ebben FatCow hosting felülvizsgálat a miénk, akkor dől ki az ár érték, a megbízhatóság, a szolgáltatásokat és funkciókat, valamint egyéb információkat kapcsolatban website hosting szolgáltatások által kínált FatCow hosting. Azt is előírják, kedvezményes FatCow promóciós ajánlatok – FatCow kupon és FatCow akciós ajánlatok ezen az oldalon. Nézd meg ezt a független és igazságos FatCow web hosting felülvizsgálat az alábbiakban felsorolt ​​mindezen.

FatCow hordoz fantasztikus álló, az online világban web hosting szolgáltatás üzleti, mint hogy egy számít a tagadhatatlan megbízhatóság, jó ár érték, kiemelkedő ügyfél-támogatási szolgáltatások és lenyűgöző funkciók. FatCow 1998-ben alakult, és már bővül után nem csak ügyfélkörrel, de emellett beépített nagy hírnevet, és most vált az egységes legismertebb márka a piacon.

Web Hosting szolgáltatások
FatCow nyújt rengeteg korlátlan képességek terveik amelyek közé korlátlan sávszélesség, korlátlan tárhely, korlátlan mennyiségű e-mail fiókok és korlátlan számú hostolt domainek és MySQL adatbázisok.

A kínálat számos teljesen ingyenes, és e-kereskedelmi megoldások ezért felhatalmazza a vevők építeni on-line vásárlási weboldalak, választható bevásárlókocsik, PayPal és a Credit Card-alapú plug-in és biztosítja a weboldal segítségével megosztott SSL. Emellett támogatják a gyors felállítása 3rd party alkalmazásokat a saját honlapján.

Termékek és szolgáltatások
FatCow jön egy ingyenes honlap fejlesztése eszköz. Lehetőség van arra, hogy hozzon létre interaktív weboldalak az összes apps rendelkezésre bocsátott azok szolgáltatási terv. FatCow is biztosít térítésmentesen domain név regisztráció egy életre, valamint ingyenes marketing és a reklám kredit. Emellett ők vissza a felhő web hosting terv, amely egy egy hónapja cash back garancia plusz 99,9% up-idő bizonyosságot.

FatCow is rendelkezik beépített webmester eszközök, készlet parancsfájlok plug-in telepítése, és díjmentes e-kereskedelmi megoldások az internetes vállalkozások számára. Ezen felül, FatCow széles skáláját kínálja a hozzáadott speciális megoldások és szolgáltatások, mint a weboldal kezelése, professzionális e-kereskedelmi konzultáció, domain név és a webes szolgáltatásokat.

Control Panel
Rendkívül fontos, hogy rendelkeznek a nagyfokú ellenőrzése alatt a web hosting beállításokat. FatCow tud segíteni megvalósul azáltal, hogy egy egyszerűen használható cpanel VDeck. Ez a számítógép program biztosítja az Ön számára a lehetőséget, hogy ellenőrizze minden egyes lényeges szempontnak, a web hosting számla egyenesen létrehozása e-mail fiókokat, megnyitva az üzeneteket egy web-alapú levelező szerver hosting kiépítésére adatbázisok és még sok más. A FatCow web hosting felhasználói felület van beépítve egy alkalmazás telepítő szoftver, amely lehetővé teszi, hogy integrálja apps kezdve a WordPress blogging szolgáltatást a Joomla CMS.

Megbízhatóság
FatCow híres a hatékony, megbízható és biztonságos szakértői szolgáltatások. Ők biztosítják a szabványos rendszeres szerver back-up és büszkék a 24/7 szolgáltatás monitoring, back-up generátor rendszert.

FatCow rendszert dolgozott ki, hogy segítse a vállalkozások rendkívül kritikus az ügyfelek. Ez a web host felhasználja a legmagasabb minőségű kiszolgáló berendezések NetApp tároló csoportok töltsük fel nagy mennyiségű adat. Ismerve a veszélyeztetett adatszolgáltatási követelmények gyorsuló vállalkozások FatCow vesz egy jelentős megközelítést adatok biztosítékokra és védelem high-end tűzfalak által kifejlesztett Cisco, többszintű hálózati monitoring és felügyelt ellenőrzések és biztonság. Twin routerek így javult elbocsátás, míg a multi-gigabit kapcsolat látja el a fogyasztókat az előnye nagy teljesítményt weboldalak. FatCow szavatolja, hogy az internet üzleti egy uptime garanciát 99,9%.

Ár-érték arány
A FatCow web hosting szolgáltatási tervtől nagyon kedvező árfekvésű, amelynek költsége 3,67 $ havonta (44 $ évente). De a vásárlók ténylegesen menteni sokkal készpénzben vásárol, 2 év vagy 3 év. Ez a kiváló előny a kis-és közepes méretű vállalkozások azáltal, hogy egy ilyen gazdag kínálat a funkciók, rendkívül alacsony áron.

Customer Support
Tudod igénybe támogatás 24/7 sokféleképpen kezdve, ingyenesen hívható telefonszám, e-mail és az élő chat. FatCow is kínál támogatási jegyet folyamat, amely lehetővé teszi, hogy nagyon könnyen elhelyezhet kéri. A támogatási rendszer vágású oly módon, hogy lehetővé teszi, hogy segíts magadon egy tudásbázist, Gyakran ismételt kérdések oldalt, oktató videók és különböző linkeket külső források.